profilbild-triangle

Fredrik Westerlund

Jag är en mångsidig och kreativ webbdesigner som strävar efter att göra intryck på modern webb, med en passion för att skapa upplevelser och att fånga människors uppmärksamhet med hjälp av form, bild och text.

Webbdesign

Jag planerar, designar och bygger hemsidor till företag och privatpersoner. WordPress ger mig kreativ frihet att bygga det mesta och en framtidssäker grund för hemsidan att utvecklas och växa på.

WordPress Guru

Jag planerar, designar och bygger hemsidor till företag och privatpersoner. WordPress ger mig kreativ frihet att bygga det mesta och en framtidssäker grund för hemsidan att utvecklas och växa på.

Fotografi

Jag har en bred kunskap om fotografi, komposition och bildredigering.

Bild & Grafisk Design

Retuschering, manipulationer, reparationer och konstnärliga kompositioner är bara några av sakerna jag sysslar med när det kommer till bilder. Jag pysslar även med Grafisk Design för skapande logotyper och material till webb.

Besök mitt fotogalleri

2019 © Fredrik Westerlund