profilbild-triangle-sne

Fredrik Westerlund

Jag är en mångsidig och kreativ webbdesigner som strävar efter att göra intryck på modern webb, med en passion för att skapa upplevelser och att fånga människors uppmärksamhet med hjälp av form, bild och text.

Fotografi

Jag har en bred kunskap om fotografi, komposition och bildredigering. Min trogne medhjälpare är en Canon 70D med ett flertal objektiv som hjälper mig fånga de viktiga ögonblicken.

Jag har erfarenheter av bröllop, porträtt, djurfoto, familjefoto och mycket mer.

Bild & Grafisk Design

Retuschering, manipulationer, reparationer och konstnärliga kompositioner är bara några av sakerna jag sysslar med när det kommer till bilder. Photoshop används flitigt i dessa processer.
Jag pysslar även med Grafisk Design för skapande logotyper och material till webb.

Webbdesign & WordPress

Jag planerar, designar och bygger hemsidor till företag och privatpersoner. Med en känsla för de visuella elementen och användarvänliga upplägg försöker jag alltid uppnå en perfekt balans mellan information och design som passar alla skärmar. WordPress ger mig kreativ frihet att bygga det mesta och en framtidssäker grund för hemsidan att utvecklas och växa på.